Book

Book dit bord her til vores spiseoplevelse hos Delekonceptet

DELEMENUEN

MED VORES SPISEOPLEVELSE ANKOMMER SERVERINGERNE LØBENDE OG I ET JÆVNT TEMPO


BLIV BUDT VELKOMMEN MED ET GLAS BOBLER

FRISKBAGT KARTOFFELBRØD & MALTBRØD MED 2 SLAGS SMØR OG OLIVEN OILE.


VARMRØGET LAKSEMOUSSE I KRUSTADE MED URTER.

PUFFEDE KYLLINGECHIPS MED TRØFFELMAYO.

IBERICO SKINKE MED FETA, PINJERKERNER & RUCOLA VENDT I FIGENDRESSING

ITALIENSK BURRATA MED GRØN TOMATSALSA, LIME OG HAKKEDE MANDLER.


SLIDER MED HAKKEBØF, BEARNAISEMAYO OG LØGCHUTNEY.

TORTILLA WRAP MED PANERET KYLLINGEINDERFILET, GRILLET LIME-AIOLI, SYLTET FENNIKEL.


KROKETTER MED KARTOFFEL, VESTERHAVSOST, RØGET MAYO OG TOMATSTØV.

LANGTIDSSTEGT KALV I SKIVER, MARINERET I HVIDLØG-TIMIAN & TOPPET MED SAUCE BORDELAISE


245,- pr person (Onsdag - Torsdag)
280,- pr person (Fredag - Lørdag)


Bemærk! Der tages forbehold for ændringer i menuen

Vores menu er faste derfor, hvis I har særlige allergier, som vi skal være opmærksomme på, beder vi jer venligst informere os herom senest fire dage før jeres ankomst. Så vil vi have tid til at vende retur med en løsning.

ALL YOU CAN DRINK


NYD HELE VORES UDVALG AF DRINKS TIL EN PRIS.
+179,- 2 timer

VORES UDVALG AF ØL PÅ FAD.
+165,- 2 timer

ØL, DRINKS OG VIN BUFFET
+209,- 2 timer


RESTEN AF VORES DRIKKEVAREKORT

Læs her