Book

Book dit bord her til vores spiseoplevelse hos Delekonceptet

DELEMENUEN

VORES SPISEOPLEVELSE
Serveringerne ankommer løbende i et jævnt tempo.

Velkomst

Bliv budt velkommen med et glas bobler.
Friskbagt langtidshævede surdejsbrød og maltbrød serveret med to slags smør og olivenolie.

Koldt

Røsti med luftig cremefraiche, karse og ørredrogn.
Sprøde jordskokker med skolekarse og svampemayo.
Koldrøget laks med agurk, æble og urtemayo.
Sprøde rejer med sesamdressing og syltet fennikel.

Lunt

Cremet kartoffel- og porresuppe med ristet bacon, grøn olie.
Luftigt bagt brød med ravost, coppa og urtesalat.

Varmt

Vildsvin & kyllingebalottine med kraftig bærglace
Bagt gulerod med sprød panko og appelsinmayo.

Pris:

265,- pr. person (onsdag - torsdag)
299,- pr. person (fredag - lørdag)

Dessert (tilkøb)

Æble, bagt hvid chokolade og vaniljefløde is
(+85,- pr. person)

Bemærkninger:

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Menuen er fast, så hvis I har særlige allergier, bedes I informere os senest fire dage før jeres ankomst, så vi kan finde en løsning.
Delemenuen kan ikke kombineres med rabatter.

Se vores drikkepakker og drikkevarekort: her

See our drink packages and beverage menu: her