DELEMENUEN
VORES SPISEOPLEVELSE
Serveringerne ankommer løbende i et jævnt tempo.
Velkomst
Bliv budt velkommen med et glas bobler.
Friskbagt langtidshævede surdejsbrød og maltbrød serveret med to slags smør og olivenolie.
Koldt
Røsti med luftig cremefraiche, karse og ørredrogn.
Sprøde jordskokker med skolekarse og svampemayo.
Koldrøget laks med agurk, æble og urtemayo.
Sprøde rejer med sesamdressing og syltet fennikel.
Lunt
Cremet kartoffel- og porresuppe med ristet bacon, grøn olie.
Luftigt bagt brød med ravost, coppa og urtesalat.
Varmt
Kyllingebalottine med kraftig bærglace
Bagt gulerod med sprød panko og appelsinmayo.
Pris:
265,- pr. person (onsdag - torsdag)
299,- pr. person (fredag - lørdag)
Dessert (tilkøb)
Æble, bagt hvid chokolade og vaniljefløde is
(+85,- pr. person)
Bemærkninger:
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Menuen er fast, så hvis I har særlige allergier, bedes I informere os senest fire dage før jeres ankomst, så vi kan finde en løsning.
Delemenuen kan ikke kombineres med rabatter.
DELEMENUEN efter uge 45
VORES SPISEOPLEVELSE
Serveringerne ankommer løbende i et jævnt tempo.
Koldt
Røsti med luftig cremefraiche, karse og ørredrogn.
Grønkål, langtidsmodnet skinke, valnødder og olie/eddike dressing.
Varmrøget lakserilette med citron coulis og chips.
Sprøde rejer med sesamdressing og syltet fennikel.
Lunt
Cremet jordskokkesuppe med grøn olie.
Svampetoast med vesterhavsost.
Varmt
Anderilette serveret med gule beder og friterede jordskokker.
Risottokugler med svampe.
Pris:
265,- pr. person (onsdag - torsdag)
299,- pr. person (fredag - lørdag)
Dessert (tilkøb)
Syltet appelsin, bagte hasselnødder og hvid chokolade med vaniljefløde is
(+85,- pr. person)
Bemærkninger:
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Menuen er fast, så hvis I har særlige allergier, bedes I informere os senest fire dage før jeres ankomst, så vi kan finde en løsning.
Delemenuen kan ikke kombineres med rabatter.