Book

Book dit bord her til vores spiseoplevelse hos Delekonceptet

DELEMENUEN

VORES SPISEOPLEVELSE
Serveringerne ankommer løbende i et jævnt tempo.

Første

Skaldyrssalat med syrnet fløde, dildolie, jordskokkechips og sprød salat.
Krustade med hønsesalat, asparges og tomat støv
Øl pølser med oliven vendt i citrus & Panipuri fyldt med hav ostmayo
Smørgrillet brød med kold tomatsalsa og røget mandler.

Anden

Friteret østershatte med kærnemælksdressing, brunede løg og koriander
Hvedekernesalat med koldrøget hellefisk, tomat, skalotteløg, persillepesto og ristede hasselnødder.

Trejde

Kartoffel svøbt i bacon med revet ost og chimichurri.
Svinekæber vendt i røget marv sauce, toppet med kartoffelchips og sprøde svær.

Pris:

265,- pr. person (onsdag - torsdag)
299,- pr. person (fredag - lørdag)

Dessert (tilkøb)

Chokolademousse med chokoladeknas, portvins coulis og nødder
(+85,- pr. person)

Bemærkninger:

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Menuen er fast, så hvis I har særlige allergier, bedes I informere os senest fire dage før jeres ankomst, så vi kan finde en løsning.
Delemenuen kan ikke kombineres med rabatter.

Se vores drikkepakker og drikkevarekort: her

See our drink packages and beverage menu: her