Book

Book dit bord her til vores spiseoplevelse hos Delekonceptet

DELEMENUEN fra uge 18

VORES SPISEOPLEVELSE
Serveringerne ankommer løbende i et jævnt tempo.

Første

Sprød Cæsarsalat med hjertesalat, ravost og en grov Cæsardressing.
Pil-selv dybhavsrejer med aioli og grillet citron.
Tatar af oksekød med røget marv-mayo, syltede svampe og sprød chips.
Langtidshævet brød med hjemmerørt smør.

Anden

Lobster-roll, jomfru hummersalat i briochebolle toppet med sprød og frisk salat
Fish’n’chips med sprød torsk, cremet ærtesauce og sprøde mini fritter

Tredje

Langtidsstegt kalvesteg med ramsløg-gremolata og friske urter
Nye danske kartofler og løg med cremet sour cream

Pris:

299,- pr. person (onsdag - torsdag)
345,- pr. person (fredag - lørdag)

Dessert (tilkøb)

Fragilite roulade, Luftig marengs med mandler som er fyldt med flødeskum og hindbærmarmelade
(+65,- pr. person)

Bemærkninger:

Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Menuen er fast, så hvis I har særlige allergier, bedes I informere os senest fire dage før jeres ankomst, så vi kan finde en løsning.
Delemenuen kan ikke kombineres med rabatter.

Se vores drikkepakker og drikkevarekort: her

See our drink packages and beverage menu: her