DELEMENUEN fra uge 18
VORES SPISEOPLEVELSE
Serveringerne ankommer løbende i et jævnt tempo.
Første
Sprød Cæsarsalat med hjertesalat, ravost og en grov Cæsardressing.
Pil-selv dybhavsrejer med aioli og grillet citron.
Tatar af oksekød med røget marv-mayo, syltede svampe og sprød chips.
Langtidshævet brød med hjemmerørt smør.
Anden
Lobster-roll, jomfru hummersalat i briochebolle toppet med sprød og frisk salat
Fish’n’chips med sprød torsk, cremet ærtesauce og sprøde mini fritter
Tredje
Langtidsstegt kalvesteg med ramsløg-gremolata og friske urter
Nye danske kartofler og løg med cremet sour cream
Pris:
299,- pr. person (onsdag - torsdag)
345,- pr. person (fredag - lørdag)
Dessert (tilkøb)
Fragilite roulade, Luftig marengs med mandler som er fyldt med flødeskum og hindbærmarmelade
(+65,- pr. person)
Bemærkninger:
Der tages forbehold for ændringer i menuen.
Menuen er fast, så hvis I har særlige allergier, bedes I informere os senest fire dage før jeres ankomst, så vi kan finde en løsning.
Delemenuen kan ikke kombineres med rabatter.